Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
zaterdag 25 februari
zaterdag 25 maart
Plaats:
Harderwijk
Krimpen aan de Lek

Concerten voor jong en oud door samenwerking koor & orkest United4Christ met Amazing Kids & Teens en Voices

Het gebeurt zelden dat jong en oud kunnen genieten van hetzelfde concert. Op 25 februari en 25 maart is dat wel degelijk het geval. Dan slaan de kindergroep Amazing Kids & Teens, de jongerengroep Amazing Voices en het koor & orkest United4Christ de handen ineen! De avonden brengen voor ieder wat wils; aanstekelijke liedjes voor kinderen en jongeren, dans en theater en een bevlogen koor & orkest. De concerten in Harderwijk en Krimpen aan de Lek zijn gratis.

Amazing staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff, professionele musici en muziekdocenten. De kinderen en jongeren vertellen in een spetterende show met zang, dans en theater over God. Onder de naam ‘Amazing’ vallen vier groepen, verdeeld per leeftijdscategorie: Amazing Start (vanaf kinderen in groep 4 op de basisschool), Amazing Kids (groep 5 t/m 8 basisschool), Amazing Teens (brugklas t/m 15 jaar) en Amazing Voices (16 – 25 jaar). Amazing heeft al aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Zo zongen ze met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject ‘Nederland Zingt Steeds Beter’.

United4Christ (onder leiding van dirigent Aad Contze) is een bevlogen koor en orkest dat internationale aandacht trekt. De leden spelen vanuit een overtuiging dat muziek op een bijzondere manier mensen aanspreekt. De musici en koorleden zijn overtuigd christen. De afgelopen paar jaar verleende de groep haar medewerking aan tours met de bekende Britse aanbiddingsleider Graham Kendrick en aanbiddingsleider Don Moen. Tijdens de concerten zal de eerste cd van United4Christ, die rond de jaarwisseling verschijnt, ook verkrijgbaar zijn.

De avonden zijn gratis. Wel wordt vanwege verwachte drukte gevraagd, vooraf te reserveren via deze website.

  • 25 februari | Harderwijk, De Regenboog | Biezenplein 1, 3845 KA
  • 25 maart | Krimpen aan de Lek,  Ontmoetingskerk | Hoofdstraat 90, 2931 CL
Aanvang 19.30 uur