Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
woensdag 12 april
donderdag 13 april
Plaats:
Ermelo
Diever

Adrian Snell presenteert ‘The Passion Unplugged’

Adrian Snell’s ‘The Passion’ is bij een groot publiek bekend als zijn meesterwerk, dat de luisteraar meeneemt in een muzikale vertelling van het paasverhaal. In april 2017 zal dit project als nooit tevoren te beleven zijn. Dan presenteert de Brit, samen met een projectkoor van The Choir Company en een combo, namelijk ‘The Passion Unplugged’ in Ermelo en Diever.

‘The Passion’ is met recht een klassieker te noemen. Sinds het volledige werk in 1980 gepresenteerd werd, is het talloze keren uitgevoerd als een rockopera met medewerking van een uitgebreide band en koren. Veel Nederlandse koren hebben het zelf ook uitgevoerd door de jaren heen, waardoor diverse generaties het kennen en waarderen. Dat bleek de afgelopen jaren bij de drukbezochte ‘Passion’ concerten van Adrian Snell eens te meer.

Of men al bekend is met ‘The Passion’ of nog niet; in 2017 is het op een nieuwe manier te beleven! Dan voert Snell ‘The Passion’ unplugged op, zonder uitgebreide band maar met behulp van een combo (met onder andere Frank van Essen) en een projectkoor van The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink. Het verhaal komt zo verfrissend dichtbij, terwijl de koorbeleving, waar veel mensen ‘The Passion’ mee associëren, blijft.

Geïnteresseerden voor het projectkoor kunnen zich vanaf nu opgeven op www.choircompany.nl. Meedraaien in het projectkoor betekent een auditieronde (bij de inzendingen), het instuderen van de partijen en het bijwonen van diverse repetitieavonden in de aanloop naar de tour.

De data en plaatsen voor ‘the Passion Unplugged 2017’ van Adrian Snell:

  • 12 april - Ermelo (Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14, 3851 LE)
  • 13 april - Diever (Kruiskerk, Kruisstraat 1a, 7981 AR)

We beginnen om 20.00 uur.

Earlybird tickets tot 1 februari verkrijgbaar voor € 22,50 excl. € 2 reserveringskosten. Daarna € 2,50 verhoging.