Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
vrijdag 09 maart
zaterdag 10 maart
zondag 11 maart
Plaats:
Zwolle
Aalsmeerderbrug
Rotterdam

Nieuwe Nederlandse tour Paul Wilbur valt samen met 70 jaar Israël en nieuwe cd

De Amerikaanse aanbiddingsleider Paul Wilbur heeft een veelkleurig publiek. De een waardeert hem om zijn muziek en rol als pionier in wat nu ‘messianic praise’ genoemd wordt. De ander waardeert Pauls visie op Israël en haar geestelijke rol op het wereldtoneel. Met drie conce 

Veel mensen kennen Paul Wilbur van zijn liederen als ‘Praise Adonai’ en ‘Adonai’, die al jaren in kerken hier gezongen worden. Paul brengt muziek die het opgewekte karakter van hebreeuwse folklore combineert met moderne aanbiddingsmuziek. Het is een rol die hem op het lijf geschreven is, als pionier van messianic praise. Zijn visie op aanbidding, de joodse gebruiken en de plek die het joodse volk en het land Israël hebben, werkte hij uit in diverse boeken, waaronder ‘Verbonden Met Gods Hart’. Israël neemt ook een prominente plaats in op twee van Pauls meest geliefde albums: ‘Shalom Jerusalem’ en ‘Jerusalem Arise’.

De concerten die Wilbur samen met een groot projectkoor van The Choir Company geeft (in Zwolle, Aalsmeerderbrug en Rotterdam) vallen samen met de viering van het 70-jarig jubileum van de onafhankelijkheidsverklaring en stichting van de staat Israël. Tijdens de optredens zal Paul dan ook zeker stil staan bij de unieke betekenis hiervan voor gelovigen, aan de hand van de muziek van onder andere ‘Shalom Jerusalem’ en ‘Jerusalem Arise’.

Paul zal bovendien muziek laten horen van zijn gloednieuwe album, dat in 2018 verschijnt. Deze avonden beloven dus een wel heel bijzonder feest te worden, met muziek die aanbidding in het perspectief van de wereldgeschiedenis zet!

Binnenkort volgt meer informatie over de concerten.

Aanvang 19.30 uur.  Early bird kaarten tijdelijk verkrijgbaar voor € 25.

  • 9 maart 2018 - Verrijzeniskerk - Zwolle (Bachlaan 150, 8031 HL)
  • 10 maart 2018 - Levend Evangelie Gemeente - Aalsmeerderbrug (Kruisweg 55, 1436 CA)
  • 11 maart 2018 - Kom En Zie - Rotterdam (Boezemweg 166, 3031 BP)