Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
zaterdag 11 februari
dinsdag 14 februari
zaterdag 18 februari
zaterdag 11 maart
vrijdag 17 maart
zaterdag 18 maart
zaterdag 25 maart
Plaats:
Delfgauw
Houten
Ede
Zwolle
Warmond
Dordrecht
Gouda

Musical ‘De Vijfde Brief’

De nieuwste productie van Manna Musicals wil een helder en bemoedigend geluid laten horen rondom de thema’s relaties, trouw en communicatie. Een muzikale en creatieve show rondom een prachtig verhaal over een vader die brieven schrijft aan zijn dochter over het leven en de liefde. Down to earth en inspirerend!

Manna Musicals is een bevlogen interkerkelijke groep vrijwilligers die door middel van musicals belangrijke levensthema’s op het toneel wil brengen. Met herkenbaarheid en humor, een lach en een traan willen we de bezoekers een geweldige middag of avond bezorgen. Tegelijk willen we hen bemoedigen, aanscherpen en een spiegel voorhouden. Binnen de grenzen van amateurtheater wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. We richten ons daarbij bewust op een breed publiek.

De muzikale begeleiding wordt tijdens de voorstelling verzorgd door een live band. Een geweldige middag of avond uit voor stellen en vriendengroepen, waarbij achtergrond en leeftijd wegvallen en plaats maken voor een goed gesprek in de pauze of bij het naborrelen.

Na de première in Delfgauw op zaterdag 11 februari (om 14.30u en 20.00) gaan we met de musical ‘De Vijfde Brief’ op zes locaties door Nederland toeren. Een Valentijnscadeau met diepgang!

De kaartprijs is inclusief catering en extra’s. Meer informatie kunt u vinden op www.mannamusicals.nl en op onze Facebook-pagina: facebook.com/mannamusicals

Ticketprijs: € 12,50 + € 1,50 reserveringskosten