Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
vrijdag 15 december
zaterdag 16 december
Plaats:
Voorthuizen
Voorthuizen

 De laatste kaarten!

We hebben nu nog in de verkoop: Vrijdag 17:00 Zaterdag 13:00,en 21:35

(De verkoop via de website is tot 1 uur tevoren de ronde mogelijk)

Alle bezoekers worden  uiterlijk 40 minuten voor de starttijd verwacht op de grote parkeerplaats. Mensen met een rolstoel dienen zich hier ook te melden. (U heeft hier een mail over gehad.)

Roelenengweg (tegenover nr 25) in Voorthuizen bij de Oranjevereniging naast de sportvelden. Van hieruit gaat u per pendelbus via de registratie naar de Herberg van het dorpje Betlehem waar uw reis start!

Kerstevent Wandeltheater

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december in Voorthuizen

Let op er zijn extra tijden toegevoegd wegens grote belangstelling.  Selecteer hier onder de datum en tijd dan ziet u vanzelf waar nog ruimte is.

Voor de 11e keer organiseert Ouality Events het Kerstevent Wandeltheater.

 ‘Beleef het kerstverhaal zoals u het nog nooit beleefd hebt’.

Stap in de wereld van  feit en fictie en laat u verrassen door ruim 200 acteurs, dansers en muzikanten. In een bijna drie uur durende voorstelling. nemen zij u mee op een reis door verleden, heden en toekomst.

Het centrale thema is ‘Welkom’ met als grote vraag 'Is er sinds het begin van onze jaartelling iets veranderd en hoe zal in de toekomst zijn'?

In het bos bij Voorthuizen wordt in december een  sfeervolle theaterwandeling georganiseerd. Dit jaar bestaat de voorstelling van het Kerstevent Wandeltheater uit een drieluik rond het thema ‘Welkom’.

Vanuit een Herberg belandt u in een dorp in het Midden-Oosten, hier is het een drukte van belang vanwege de door keizer Augustus verordende volkstelling. De ondernemers in het dorp doen goede zaken, want de herbergen zitten vol. De bakker houdt zijn oven voortdurend roodgloeiend om aan de vraag naar broodjes te voldoen. Slavenhandelaren zijn helaas ook actief en vormen een gevaar voor vrouwen..... even verderop ben u getuige van een andere bijzondere gebeurtenis die het begin van onze jaartelling markeert! Hierna maakt u al wandelend een reis door de tijd, u belandt in het 'heden' waar op een bijzonder podium zich diverse herkenbare zaken afspelen rond de kersttijd. Na deze beleving gaat de reis door naar de toekomst, hoe ziet deze eruit, en wie mag de toekomst betreden? In de laatste scene krijgt u een doorkijkje in iets waarvan we alleen maar van kunnen dromen.

Ter afsluiting kunt u nog wat napraten met uw gids in onze sfeervolle overdekte ‘kersteventcafé’ waar o.a. warme chocolademelk, glühwein en een warme snack verkrijgbaar zijn.

Startpunt is op de  parkeerplaats van de Oranje vereniging bij de sportvelden aan Roelengweg (tegenover nr 25) in Voorthuizen.  Van hier uit wordt u met een bus naar de locatie gebracht. Zorg dat u een half uur voor de startijd  daar aanwezig bent.  U ontvangt van ons nog een brief met meer informatie een paar dagen voor het evenement.

Prijzen:

Leeftijd Prijs
Vanaf 12 jaar € 15,00
Tot 12 jaar € 10,00
Gezinskaart € 45,00 (2 volwassenen + 2 kinderen)
  • Reserveringskosten vanaf 12 jaar 2 euro p.p., 1 euro per kind t/m 11 jaar
  • Groepen vanaf 15 personen 10% korting op de reguliere ticket (niet op de reserveringskosten), wordt automatisch in winkelwagentje berekent
  • Let op: U koopt een kaartje voor een van tevoren bepaalde tijd. U dient uiterlijk een half uur van te voren aanwezig te zijn ivm busvervoer naar de locatie.