Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
zaterdag 30 september
zondag 01 oktober
zaterdag 07 oktober
vrijdag 13 oktober
zaterdag 28 oktober
vrijdag 03 november
zaterdag 04 november
zaterdag 11 november
zaterdag 25 november
zondag 03 december
zaterdag 03 februari
zaterdag 10 februari
zaterdag 17 februari
donderdag 22 februari
vrijdag 06 april
zaterdag 28 april
zondag 10 juni
zaterdag 16 juni
zaterdag 23 juni
Plaats:
Zwolle
Goes
Lelystad
Leiden
Emmeloord
Apeldoorn
Eindhoven
Veenendaal
Alkmaar
Hardinxveld-Giessendam
Leeuwarden
Dordrecht
Arnhem
Ede
Aalten
Ermelo
Zeewolde
Gouda
Veendam

De NEON tour gaat verder in februari 2018!

Gratis toegang

Dit najaar tourde InSalvation al door heel Nederland met de NEON tour. Met 10 druk bezochte avonden waar meer dan 4500 mensen op af kwamen was de NEON tour een groot succes. Alle reden om de tour te verlengen. In februari staan 4 nieuwe NEON avonden gepland in Leeuwarden, Dordrecht, Arnhem en Ede. De drie pijlers van InSalvation, Worship, Justice en equipping, staan centraal tijdens deze avonden. Het is het verlangen van InSalvation om samen met jullie God te ontmoeten doormiddel van muziek, interactie en een stuk toerusting.

InSalvation bestaat al ruim 11 jaar en heeft op 1 juni haar 3e album, NEON uitgebracht. NEON is een baanbrekend album voor InSalvation. Voor het eerst heeft de band samengewerkt met de Britse producer Trevor Michael, bekend om zijn werk met onder andere Martin Smith. Johnny Bird, gitarist en arrangeur in Smith’s band, werkte ook mee aan de songs op NEON. De muziek verwijst naar thema’s als aanbidding en gerechtigheid, met als rode draad dat wat volgens de band de cd titel inspireerde:  “Als je NEON staafjes breekt, geven ze licht. Dat beeld inspireerde ons. God gaf Zijn eigen Zoon Jezus om Zijn leven voor ons te geven. Het lichaam van Jezus werd letterlijk gebroken om het licht van de wereld te worden en om de mensheid te redden door Zijn liefde en genade. Door dat licht zijn wij een nieuwe schepping en zegt Jezus zelfs in Mattheus 5:14: ‘Jullie zijn het licht van de wereld’. Wij zijn degenen die geroepen zijn om het licht te laten schijnen in deze duistere wereld. Wanneer we erkennen dat we Jezus’ liefde en genade nodig hebben, dan schijnt Zijn Licht in ons. Vanuit een ontmoeting met Hem mogen wij dat licht doorgeven aan de wereld om ons heen.

Tijdens de tour ontdekken we met elkaar hoe we Jezus’ liefde allereerst in ons eigen leven toe kunnen laten om vervolgens Zijn liefde en licht weer door te geven aan de wereld om ons heen. Samen zullen we zingen, bidden en ontdekken hoe Jezus onvoorwaardelijke liefde ons leven en de wereld om ons heen totaal kan veranderen. Dus kom met je vriendengroep, jeugdgroep van de kerk, familie of buren.

Sifra: “We kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten tijdens de NEON tour. Het belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten. Er zullen ook nog wat leuke verassingen voorbij komen die je zeker niet wilt missen. See you at the NEON tour?’

De avonden zijn gratis toegankelijk. Wel wordt bezoekers gevraagd om, in verband met verwachte drukte, vooraf te reserveren op www.events4christ.nl.

De concerten beginnen om 19.30 (zaal open om 19.00).