Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
vrijdag 16 maart
zaterdag 17 maart
Plaats:
Boskoop
Houten

How He Loves Us

Amanda Lock & jongerenkoor Hatikwa  17 maart

He is jealous for me

He loves like a hurricane

And I am a tree, bending beneath the weight of His wind and mercy

Hatikwa betekent ‘de hoop’ in het Hebreeuws en dat is wat we samen met Amanda Lock willen uitdragen in onze concertreeks. Geen afwachtende hoop, maar een actieve hoop op een connectie met God en op Zijn koninkrijk. Dat doen we met een diversiteit aan nummers met een rode draad; het zijn liederen die recht uit ons hart komen. Muziek drukt emoties uit, ook als je de woorden hiervoor niet kunt vinden.

Unieke samenwerking

Amanda en Hatikwa werken voor het eerst samen. Tijdens deze avond zullen we veel liedjes vertolken, en we zullen ook apart met ons eigen repertoire te horen zijn. Een avond vol muziek dus, waar we af en toe kort wat bij toelichten. Het wordt een afwisseling van heerlijke, energieke gospel songs, rustige luistermuziek en intieme aanbidding.

Thuisgevoel

De concerten vinden plaats in kerken waar we een thuisgevoel willen creëren. Een plek waar je jezelf mag zijn, mag verwonderen en genieten. We zingen liederen waar je naar kan luisteren, maar er is ook ruimte om samen God te aanbidden. Vind je het lastig om te geloven in God of heb je daar niet zo veel mee? Dan hopen we dat je je net zo welkom voelt en van onze muziek kan genieten.

Data, tijden en locaties 

  • 17 maart 2018, De Lichtboog, Kruisboog 22, Houten

De concerten beginnen om 20.00 uur.