Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
vrijdag 06 oktober
donderdag 12 oktober
vrijdag 13 oktober
Plaats:
Drachten
Veenendaal
Dordrecht

Connected

met Reyer & Beauty For Ashes

Connecten met God én je naaste… Ook als die naaste uit Rwanda komt! Reyer en de Afrikaanse band Beauty For Ashes brengen jou, in samenwerking met Red een Kind, een avond vol aanbidding. Kom en laat je inspireren door hun krachtige verhaal!

Met eigen ogen zag Reyer in Rwanda de uitwerking van verbinding met God, met familieleden, met dorpsgenoten én met sponsors uit Nederland. De kracht van die verbinding is het thema van het aanbiddingsconcert Connected. Naast bekende aanbiddingsliederen speelt Reyer ook een aantal eigen nummers, waaronder het nieuwe lied dat hij speciaal voor deze concerttour schreef.
Muziek verbindt, wereldwijd! Dat laat de Rwandese band Beauty For Ashes jou ervaren. Zij coveren liederen van bekende bands als Hillsong, maar dan gegoten in een swingend, Afrikaans jasje. Ook zingen zij hun eigen hit ‘Yesu Ni Sawa’ gebaseerd op hun inspirerende verhaal. Daarover lees je hieronder meer.

  • 6 OKT BETHEL | DRACHTEN
  • 12 OKT SCHUTTERIJ | VEENENDAAL
  • 13 OKT BONFIRE | DORDRECHT

Rwanda, het land van duizend heuvels, is ook een land met een heftige geschiedenis. Als gevolg van de burgeroorlog is bijna een hele generatie verloren gegaan. Kinderen groeiden op in getraumatiseerde en gebroken gezinnen. Olivier Kavutse, de leadzanger van Beauty for Ashes, weet daar alles van. Door de genocide in 1994 werd hij wees. Hij vond onderdak bij zijn halfbroer, maar die was niet in staat om voor hem te zorgen. Olivier bleef verwaarloosd achter. In zijn tienerjaren vluchtte hij in drugs en alcohol, zoals veel jongeren dat deden en – vanwege de grote armoede in het land - nog steeds doen. Olivier kwam Jezus tegen! Kort daarna ontdekte hij zijn gave om liederen te schrijven. Muziek bevrijdt Olivier van zijn woede en bitterheid. Vandaag de dag is hij leadzanger in de band Beauty For Ashes. Samen met de andere bandleden gebruikt hij muziek om Rwandese jongeren aan te moedigen iets van hun leven te maken, zodat er niet nog een generatie verloren gaat.

De situatie waarin Olivier moest opgroeien, is een situatie waarin veel kinderen leven. Nog steeds sterven elke dag duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is niet te verteren! Helemaal als je bedenkt dat elk kind een uniek geschenk van God is. Daarom zet Red een Kind zich in om deze kinderen te helpen, door de opbouw van hele dorpen tegelijk. Want sterke gezinnen in sterke dorpen; daar hebben kinderen profijt van! Tijdens de concerttour willen we ons werk onder de aandacht brengen. Connect jij ook met je naaste uit Afrika of Azië? Lees meer over ons werk op www.redeenkind.nl.

Tickets

Ticket - Connected - 6 oktober 2017 - Drachten 2,00reserveringskosten, per persoon. vrijwillige donatie in volgende stap
Ticket - Connected - 12 oktober 2017 - Veenendaal 2,00reserveringskosten, per persoon. vrijwillige donatie in volgende stap
Ticket - Connected - 13 oktober 2017 - Dordrecht 2,00reserveringskosten, per persoon. vrijwillige donatie in volgende stap
Er zijn nog geen tickets gekozen. Kies eerst tickets om verder te gaan naar de volgende stap.