Tours 2016-10-26T22:37:26+00:00
Datum:
zaterdag 30 juni
zondag 01 juli
Plaats:
Veendam
Dordrecht

 Andrew Ehrenzeller (Jesus Culture) naar Nederland voor City Worship Tour in samenwerking met Heartbeat worship

 De vraag wordt regelmatig gesteld. Wat maakt een groep als Jesus Culture zo aantrekkelijk voor een nieuwe generatie? Een antwoord ligt wellicht in hoe Andew Ehrenzeller, een van de aanbiddingsleiders die betrokken is bij Jesus Culture, zijn eigen muziek omschrijft: rijk en complex van inhoud maar niet te gecompliceerd. Een nieuw geluid, maar een roep zo oud als de mens zelf. Het sluit mooi aan bij de ‘City Worship Tour’; een reeks aanbiddingsavonden waarbij nauw samengewerkt wordt met lokale kerken om iets bijzonders in de stad in gang te zetten. Voor twee gratis ‘City Worship’ concerten, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli, komt Andrew Ehrenzeller naar Nederland. Hij wordt begeleid door de Heartbeat band.

 Andrew Ehrenzeller groeide op bij Cape Canaveral, waar de verschillende raketten en space shuttles van NASA gelanceerd werden. Als kind schreef hij al zijn eigen muziek al, geïnspireerd door deze reizen naar de hemel. De muziek die hij inmiddels maakt, blijkt in trek bij liefhebbers van Jesus Culture, Bethel Music en Jason Upton. Vorig jaar maakte het Nederlandse publiek kennis met de Amerikaan, toen hij één van de gasten was op het Openskies Worship festival.

Mede-organisator Events4Christ besloot ‘City Worship’ te starten vanuit een verlangen om aanbidding meer tot haar recht te laten komen als een grote kracht voor de lokale kerk. Tijdens de afgelopen 20 jaar, waarin de organisatie nauw betrokken is geweest bij evenementen waarin aanbidding een rol speelt, zag ze een duidelijke behoefte ontstaan: weg van alleen muzikaal entertainment, zoekend naar geloofsverdieping en –voeding.

Kerken in de betreffende steden die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met mede-organisator Events4Christ: jacco@cityworshiptour.nl.

Alle informatie op een rij:

  • City Worship Night met Andrew Ehrenzeller & Heartbeat Worship
  • Zaterdag 30 juni - Hoeksteen - Blankensteinkade 6 - Veendam
  • Zondag 1 juli 2018 – Bonfire - Wijnstraat 117 - Dordrecht
  • De avond begint om 19:30 uur.
  • Gratis tickets zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237172.