Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
vrijdag 17 augustus
t/m
zondag 19 augustus
Plaats:
Zelhem

OpenSkies Worship Festival 2018

LINE-UP:

  • Martin Smith (UK)

  • Jason Upton (US)

  • Housefires (US)

  • Lindy Conant (US)

  • Allan McKinlay (UK)

PERSBERICHT: Worship festival ‘Openskies’ krijgt vervolg en presenteert eerste line-up

De reacties op het eerste ‘Openskies’ worship festival, dat vorig jaar plaatsvond op De Betteld in Zelhem, logen er niet om: het smaakte naar meer. En er komt meer. ‘Openskies’ krijgt van 17 t/m 19 augustus 2018 een vervolg met dagen vol geestelijke vernieuwing en verdieping. De kaartverkoop is vanaf heden gestart en de eerste internationale aanbiddingsleiders zijn ook geboekt. Martin Smith, Jason Upton en Housefires zijn er bij dit jaar!

Het ‘Openskies’ worship festival ontstond vanuit een sterke overtuiging; dat in aanbidding de muren wegvallen die vaak opgeworpen zijn door beperkende religie, angst en teleurstelling in bijvoorbeeld een kerk. Aanbidding werkt bevrijdend; de blik op God gericht in een open, uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel. Door zo te aanbidden, willen de organisatoren Gods goedheid zichtbaarder maken in Nederland.

Er bleek in Nederland behoefte aan zo’n omgeving. De eerste driedaagse editie van ‘Openskies’ werd een goed bezocht en gewaardeerd succes, waarbij niet alleen het publiek, maar ook de aanbiddingsleiders zelf zich geraakt en geïnspireerd wisten. Voor Jason Upton en de band Housefires was een terugkeer dan ook al snel geboekt. Zij krijgen gezelschap van Martin Smith, die zijn debuut op ‘Openskies’ maakt.

Martin Smith wordt wereldwijd beschouwd als één van de aanjagers van moderne aanbiddingsmuziek met zijn band Delirious?. Hij ging solo verder waar deze groep stopte, met indrukwekkende songs als ‘Waiting Here For You’ en ‘God’s Great Dance Floor’ als resultaat. Martin brengt een groots repertoire mee, een minstens zo groot hart en een diep verlangen om een nieuwe generatie de ogen te openen voor Gods liefde.

Jason Upton staat bekend om zijn unieke stijl waarin aanbidding, spontane zang en gebeden, instrumentale muziek, gedichten, korte overdenkingen allemaal samenkomen. Zijn stijl wordt regelmatig vergeleken met die van Bethel Music en Keith Green, maar wie hem ook hoort als de begenadigd spreker die hij is, weet dat de Amerikaan echt uniek is. Jason is een singer / songwriter met het hart van een voorganger. Een perfecte match dus met ‘Openskies’!

Housefires werd gevormd door een groep musici uit Atlanta, Georgia. Samen vormen zij een aanbiddingsband die in rap tempo bekend werd om haar bezielde muziek, waarin spontaniteit en diepe emotie elkaar vinden in aanbidding. De band is onder andere verantwoordelijk voor het populaire lied ‘Good Good Father’ en heeft een sterk groeiende groep luisteraars. Het wordt als beweging al vergeleken met Bethel Music, WorshipMob en Jesus Culture.

PRIJSINFO

Ticket Super Early Bird (t/m 15 december) Early Bird (t/m 15 april) Regular (t/m 17 augustus 18.00 uur) Late (aan de deur)
Hele festival incl. camping* € 65 € 75 € 85 € 95
Hele festival zonder camping € 45 € 55 € 65 € 75
  • * zonder stroom, camping met stroom en chalets alleen via De Betteld te boeken.
  • tickets voor kinderen onder de 12 jaar kosten € 10 (zonder camping) / € 25 (incl. camping)
  • kinderen onder de 4 jaar zijn gratis, geen ticket nodig.
  • bij tickets incl. camping is kamperen t/m zondagavond inbegrepen, zondagnacht is bij te boeken voor € 10 per persoon, € 5 voor kinderen < 12 jaar)
LET OP: alle kosten hierboven zijn excl. € 2,50 registratiekosten.

Tickets

OpenSkies Worship Festival 2018 - Ticket - GEEN camping 67,50incl €2,50 reserveringskosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

OpenSkies Worship Festival 2018 - Ticket - INCL. camping 87,50incl €2,50 reserveringskosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

OpenSkies Worship Festival 2018 -Ticket voor kinderen < 12 jaar - INCL. camping 27,50incl. € 2,50 registratiekosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

OpenSkies Worship Festival 2018 - Ticket voor kinderen < 12 jaar - GEEN camping 12,50incl. € 2,50 registratiekosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Er zijn nog geen tickets gekozen. Kies eerst tickets om verder te gaan naar de volgende stap.