Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
vrijdag 17 augustus
t/m
zondag 19 augustus
Plaats:
Zelhem
 

OpenSkies Worship Festival 2018

PERSBERICHT: Enthousiaste reacties op eerste Openskies Worship Festival

De eerste editie van het Openskies worship festival in Nederland mag een succes heten. Zoveel is wel duidelijk na de reacties van de bezoekers, die van 18 t/m 20 augustus samen kwamen op De Betteld in Zelhem voor een weekend vol aanbidding en geloofsverdieping.

Het ‘Openskies’ worship festival heeft haar wortels in Ierland, maar heeft nu vaste voet aan de grond in ons land gekregen. Met ongeveer 600 bezoekers beschouwt de organisatie de allereerste editie als geslaagd, maar de echte graadmeter van succes bij dit festival was altijd al een geestelijke. Nathan Jess is een publieskfavoriet in Nederland die eerder al in het voorprogramma stond van o.a. Jeremy Camp, Martin Smith en Leeland.

“Er hangt hier een heel ontspannen sfeer. Iedereen is hier één doel; samen God aanbidden” aldus een bezoeker op het festivalterrein op De Betteld. Met een vol programma waarin aanbidding, getuigenis en onderwijs de boventoon voeren, onderscheidde het Openskies Worship Festival zich bij voorbaat al van andere festivals. Het hoofdpodium was het decor voor bijzondere worship sessies waarin nationale en internationale aanbiddingsleiders elkaar afwisselden. Dat het niet om het eigen imago of de eigen muziek ging, was ook duidelijk ook de samenwerking die ontstond tussen aanbiddingsleiders als Chris McClarney, Kristene DiMarco, Nathan Jess, Hunter Thompson, Housefires en United Pursuit. Het was niet ongewoon als de één meedeed bij de ander.

Met een bijpodium kregen niet alleen diverse Nederlandse artiesten ook de kans om hun steentje bij te dragen; de zogeheten ‘soaking sessions’ van het Britse Rivers & Robots rondom het diner bleken bijzonder populair.

Jason Upton leidde op zaterdag op verschillende momenten aanbidding en ging op zondag voor in een avondmaalsdienst, waarin hij ook sprak. Zijn boodschap raakte de kern van Openskies: de harten openen voor een God die Zijn hart altijd al open heeft gehouden voor ons. Het maakte indruk. “Wat een gaaf weekend; heel bijzonder om met elkaar het over Nederland uit te zingen!” klonk het na afloop. Het was een bevestiging voor de organisatie van Openskies, dat mensen uit verschillende culturen eensgezind God wil laten aanbidden om zo een open hemel en open harten te vinden.

PRIJSINFO

Ticket Super Early Bird (t/m 15 december) Early Bird (t/m 15 maart) Regular (t/m 17 augustus 18.00 uur) Late (aan de deur)
Hele festival incl. camping* € 65 € 75 € 85 € 95
Hele festival zonder camping € 45 € 55 € 65 € 75
  • * zonder stroom, camping met stroom en chalets alleen via De Betteld te boeken.
  • tickets voor kinderen onder de 12 jaar kosten € 10 (zonder camping) / € 25 (incl. camping)
  • kinderen onder de 4 jaar zijn gratis, geen ticket nodig.
  • bij tickets incl. camping is kamperen t/m zondagavond inbegrepen, zondagnacht is bij te boeken voor € 10 per persoon, € 5 voor kinderen < 12 jaar)
LET OP: alle kosten hierboven zijn excl. € 2,50 registratiekosten.

Tickets

OpenSkies Worship Festival 2018 - Super Early Bird Ticket - INCL. camping 67,50incl. € 2,50 registratiekosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

OpenSkies Worship Festival 2018 - Super Early Bird Ticket - GEEN camping 47,50incl. € 2,50 registratiekosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

OpenSkies Worship Festival 2018 -Ticket voor kinderen < 12 jaar - INCL. camping 27,50incl. € 2,50 registratiekosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

OpenSkies Worship Festival 2018 - Ticket voor kinderen < 12 jaar - GEEN camping 12,50incl. € 2,50 registratiekosten

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Er zijn nog geen tickets gekozen. Kies eerst tickets om verder te gaan naar de volgende stap.