Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 29 september
Plaats:
Dordrecht

Leen Koster in concert & live-band.

In november 2015 kwam het debuutalbum ‘Diep van binnen’ van Leen Koster uit. Dit debuutalbum kwam direct op nummer 1 in de Nederlandse Gospel top 10. Eind maart 2017 kwam alweer zijn tweede cd uit, genaamd “Dichterbij dan ooit”, welke ook verschillende keren in de lijst van de Nederlandse Gospel top 10  heeft gestaan.  

Men noemt Leen ook wel ‘de zingende dominee’ en/of ‘de christelijke Marco Borsato’. ‘Indrukwekkende muziek van een niveau dat doet denken aan Marco Borsato’, schreef een recensent.

De muziek op zijn eerste cd ‘Diep van Binnen’,  gaat over de gedachten en emoties die het leven met alle ups en downs bij ons losmaken. Het is muziek die direct ‘binnen’ komt en eerlijk is over het leven. Onderwerpen als echtscheiding, drankmisbruik,  langs elkaar heen leven,  het overlijden van een dierbaar iemand, het krijgen van een miskraam, maar ook liedjes over intense vreugdemomenten roepen herkenning op.

Een recensent schreef: “Zijn debuut-album 'Diep Van Binnen' was vorig jaar één van de prettigste verrassingen op gospelgebied in Nederland. Een nieuwe zanger met het geluid van een Marco Borsato”.

Over Leens nieuwe album: ‘Dichterbij dan ooit, schreef hij: Op ‘Dichterbij Dan Ooit’ staan twaalf Nederlands talige muziek juweeltjes. Zoals over een kind met het Syndroom van Down over vriendschap en zelfs over dementie. Daarnaast zingt hij over zijn eigen geloofsbeleving, doorleefd, echt en indringend. 'Engel Op Aarde' schreef hij voor Daan, die op jonge leeftijd overleed aan leukemie. De nieuwe Cd opent ijzersterk met de schitterende melodieuze pop song 'Een Plek Voor Iedereen'. Op dit nieuwe uitstekende pop-album communiceert Leen op intieme wijze en komen zijn teksten dichterbij dan ooit!”(Ben Scholten-de Sjofar, 20 juni 2017)

Inmiddels heeft Leen al heel wat optredens achter de rug en is hij ook in de muziekwereld geen onbekende meer.

Leen Koster is naast zanger ook voorganger van een bloeiende evangelische gemeente, in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op 29 september 2018 zal Leen met een professionele live-band weer een concert gaan geven. Naast zijn eigen repertoire,  zal hij ook oude gospels, o.a. in de stijl van de Gaithers/Elvis Presley ten gehore gaan brengen. Dit mag u niet missen!

Gebouw: Bonfire

Adres: Wijnstraat 117 - Dordrecht

Aanvang concert: 20:00 uur.

Zaal open: 19:00 uur.

Ticketprijs met vroegboekkorting vanaf heden:  12 euro (Incl. reserveringskosten) 

Vanaf 1 september: 14,95 euro(Incl. reserveringskosten)

Meer info: https://www.leenkoster.nl