Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 18 november
Plaats:
Veenendaal

Er zijn alleen nog kaarten voor de avond beschikbaar.

Landelijke Dag van Aanbidding 2017

Op 18 november 2017 organiseert Mozaiek Worship (onderdeel van Mozaiek0318) de Landelijke dag van Aanbidding in De Basiliek te Veenendaal. Met o.a.

  • Martin Smith (schrijver van o.a. ‘God’s Great Dancefloor’  en ‘ Waiting Here For You’  en ‘ I Could Sing of Your Love Forever’)
  • Kees Kraayenoord (voorganger Mozaiek0318 en aanbiddingsleider)
  • Peter Dijkstra (Sela)
  • Amanda Lock (New Wine)
  • Rob & Joke Buis, Ido Buwalda, Jan Pronk

Deze tweede editie van de Landelijke dag van Aanbidding is bedoeld voor aanbidders, aanbiddingsleiders, zangers, muzikanten, technici, maar ook voorgangers en dominees. Er is veel ruimte voor ontmoeting en toerusting. Naast een inspirerende ochtend met Martin Smith zullen we deze dag ook praktische seminars en workshops verzorgen door diverse ervaren aanbiddingsleiders en muzikanten.

Kortom: een dag om te investeren in je bediening en ontmoeting met andere aanbiddingsleiders. De seminars en workshops worden o.a. verzorgd door Joke Buis (stemgebruik), Rob Buis (band coaching en arrangeren) en Jan Pronk (techniek). Daarnaast is er een speciaal programma voor voorgangers dus… neem je dominee mee!

's Avonds is er een aanbiddingsconcert waarin we God willen groot maken en Zijn liefde voor ons willen vieren. Dat doen we samen met Martin Smith en Kees Kraayenoord.

Het dagprogramma start om 10:00 en duurt tot 17.00. Het avondprogramma start om 19:30.

De locatie van de dag is De Basiliek, Wiltonstraat 56 in Veenendaal.

Kosten

  • Overdag €30,00 (inclusief koffie, thee en lunch)  UITVERKOCHT
  • Overdag en avondconcert 40,00 (inclusief koffie en thee overdag en lunch)  UITVERKOCHT
  • Avondconcert met Martin Smith  €15,00
Alle prijzen zijn exclusief € 2 reserveringskosten. Het is niet mogelijk om in de Basiliek je zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. Voor overdag is koffie, thee en lunch inbegrepen. Voor diner zijn er verschillende mogelijkheden/restaurants om in de buurt van de Basiliek wat te eten.

Vanaf 10 personen 10% groepskorting (alleen geldig voor tickets voor de gehele dag)

Seminars