Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 10 juni
Plaats:
Veenendaal

Jubileum- en afscheidsconcert Shirchadasj & Band

In samenwerking met: De Zandtovenaar

  • Datum: 10 juni 2017
  • Locatie: De Basiliek (Wiltonstraat 56, 3905 KV, Veenendaal)
  • Zaal open: 19:00 uur
  • Aanvang: 19:30 uur
  • Toegangsprijs: € 17:00 (incl. reserveringskosten en gratis parkeren)

10 juni 2017 zal voor velen een gedenkwaardige dag gaan worden. Op deze dag vieren we het 40-jarig jubileum van Shirchadasj uit Ede. Uniek binnen korenland en onder leiding van dirigent en oprichter Bert Leeuwis. Maar naast het vieren van het jubileum gaat Shirchadasj ook afscheid nemen. Met de jubileumproductie 'All Around' zal Shirchadasj in de huidige vorm gaan stoppen.

'All Around' staat in het teken van 40 jaar Shirchadasj. Geloof, vertrouwen, doorzettingsvermogen en het overwinnen van tegenslagen lopen als een rode draad door al die jaren heen. De talenten die we van Hem mochten ontvangen om op een eigen wijze het evangelie te kunnen brengen. De kern van deze laatste productie is dat Hij altijd, toen en nu bij ons was en is. Hij is boven, onder, voor en achter ons. Hij is All Around!

Bert en Tonny Leeuwis zullen met de jubileumproductie 'All Around' afscheid gaan nemen van en met Shirchadasj. 40 jaar geleden heeft Bert de eerste steen gelegd aan een vereniging die op het gebied van gospelmuziek gecombineerd met theater veel heeft mogen betekenen in binnen- en buitenland. Met veel lief en leed hebben zij talloze producties mogen samenstellen en mogen presenteren aan het publiek. Bert en Tonny hebben hierin altijd samen de artistieke verantwoordelijkheid gedragen: Bert de muziek en aanvullende arrangementen en Tonny de mise en scene. Daarbij hebben zij vele jaren de technische ondersteuning gehad van hun zonen Berry en Rick. Samen met het koor, de solisten, de band en de crew is het altijd gelukt om op een bijzondere en unieke wijze het evangelie te brengen in een hedendaagse wereld.

Kortom, 10 juni 2017 wordt een bijzondere avond met verschillende ladingen. Een viering en een afscheid in een jubileumproductie! Samen met de Zandtovenaar zal het een fantastische en gedenkwaardige avond gaan worden en u kunt daarbij zijn! Dit grote concert vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal. Aanvang is 19:30 uur en de zaal gaat om 19:00 uur open. Tijdens deze avond wordt een live opname gemaakt voor een CD of DVD. Ter plekke kunt u hiervoor een bestelling doen. Een laatste kans op een mooie herinnering aan Shirchadasj.