Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
vrijdag 13 oktober
Plaats:
Amersfoort

Johan Spruijt – Spreek Tot Mij

Albumpresentatie met live band

In 2015 bracht Johan Spruijt zijn eerste album ‘Eén met Jezus’ uit. Een aanbiddingsalbum dat breed verwelkomd werd, door het gebruik van eigentijdse en enthousiaste sounds in combinatie met sterke Nederlandstalige liedteksten. ‘Eén met Jezus’ werd dat jaar genomineerd voor de Zilverenduif Award in de categorie beste debuutalbum. Dit najaar volgt Johans tweede album met de titel: ‘Spreek Tot Mij’.

Dit album is in alles een verdieping van zijn debuutalbum. ‘Spreek Tot Mij’ verrast met frisse openbaring, krachtige teksten en ruimte voor de leiding van de Heilige Geest. Met de sound van dit album opent Johan een nieuwe deur: "Het volle muzikale geluid is echt vernieuwend voor de Nederlandstalige aanbidding. Een sound die zich laat vergelijken met muziek van Kari Jobe en Bethel, maar die we nog niet eerder van Nederlandse bodem hebben gehoord.”

Johans zelfgeschreven muziek kenmerkt zich door de diepe aanraking en genade van God die hij zelf ervaren heeft. Zijn albums hebben een sterke focus op Jezus’ alles overtreffende genade. Johan: "Dit is het geluid waarmee we als kerk een verschil kunnen maken in Nederland. Wij zijn niet perfect, maar we hebben wel een perfecte Redder. We kunnen gewoon onszelf zijn wanneer we bij God komen met onze aanbidding. We hoeven niemand anders te zijn of onszelf beter voor te doen. Dat maakt aanbidden aan de voeten van Jezus heel eenvoudig en echt."

Op vrijdagavond 13 oktober a.s. zal Johan zijn tweede album presenteren in de Chapel van het Eemklooster in Amersfoort.

Boek nu je tickets, wees erbij en ontvang als eerste het nieuwe album!

  • Het concert begint om 20:00
  • Zaal open: 19:30
  • Gratis parkeren

Toegang tot het concert is vrij (€ 2 reserveringskosten per persoon). Per boeking dient u echter wel minimaal 1 CD te bestellen, dit geeft u recht op toegang (met gasten) tot de albumpresentatie.