Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 07 oktober
Plaats:
Amsterdam

Hillsong Young & Free terug naar Nederland

Twee jaar geleden deed Hillsong Young & Free nog het Gelredome uit haar voegen barsten. Binnenkort krijgt het Nederlandse publiek een nieuwe kans om de Australische jongerengroep met haar vooruitstrevende mix van dance, pop en aanbidding live mee te maken! Hillsong Young & Free keert op 7 oktober 2017 terug; ditmaal naar AFAS Live in Amsterdam voor een avondvullend programma.  

Hillsong Young & Free (ook wel Hillsong Y&F) is de jongste tak aan de boom die Hillsong heet. De Australische kerk bracht eerder al muziekteams voort die vervolgens de wereld door trokken, zoals het eigen volwassen aanbiddingsteam met Darlene Zschech en Hillsong United. Hillsong Young & Free richt zich sinds haar start in 2012 met name op jongeren en jong volwassenen en doet dat met muziek die al even spetterend als innovatief is. Of het nu dance, electropop of modern worship is: Young & Free brengt je in beweging en wil een nieuwe generatie bewust maken van haar identiteit in God. Die focus houdt het collectief vast ondanks het grote succes. Het debuut ‘We Are Y&F’ verscheen in Nederland in de Album Top 100 en het tweede album ‘Youth Revival’ werd genomineerd voor een Grammy Award. Sinds het optreden op de EO Jongerendag in 2015 geldt Hillsong Young & Free in ons land als één van de populairste christelijke bands. De komende maanden wordt nieuw werk van Young & Free verwacht. De eerste single ‘Love Won’t Let Me Down’ verscheen op 3 augustus. Er wordt door de organisatie dan ook een grote belangstelling verwacht.

Het speciale deluxe ticket geeft niet alleen eerder toegang tot de zaal op 7 oktober, maar ook toegang tot een interviewsessie met Hillsong Young & Free, waarin de groep hun werk, liedjes en visie op aanbidding deelt. Dit deluxe ticket geeft bovendien toegang tot een exclusieve afterparty met Hillsong Young & Free.

  • (Gewone) kaarten kosten € 32 excl. € 2,00 reserveringskosten.
  • Deluxe kaarten (incl. vroege zaaltoegang, Q&A en afterparty) kosten € 69 incl. € 3,00 reserveringskosten.

Let op: Events4Christ is het enige officiële Nederlandse verkooppunt voor het concert van Hillsong Young & Free. Alleen hier bent u bij aankoop gegarandeerd van kaarten en de laagste prijs. Events4Christ raadt het kopen van kaarten via zogenaamde ‘ticketbureau’s’, die tickets doorverkopen voor scherp hogere prijzen en zonder garanties, sterk af.

Tijdschema

  • 18.00 deur open voor DELUXE ticket houders
  • 19.00 deur open voor reguliere ticket houders
  • 20.00 start concert
  • 22.30 afterparty voor DELUXE ticket houders

LET OP: slechts een zeer beperkt aantal DELUXE tickets beschikbaar.