Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 12 mei
Plaats:
Veenendaal

Groot Gospelfeest voor de hele familie

Op 12 Mei 2018 om 14:00 uur vindt de eerste editie plaats van een uniek en bijzonder Gospelfeest in de Baseliek van Veenendaal.

Het feest biedt een aantrekkelijk en swingend programma voor de hele familie met black gospelsongs van verschillende koren en soloartiesten. Het programma is geïnspireerd op de gospelcultuur waarin saamhorigheid en verbinding centraal staan. Niet alleen de aanstekelijke muziek en de muziekbeleving, maar ook de hapjes, drankjes, de aankleding en decoraties ademen een bijzondere sfeer van samenzijn.

Solisten en koren Bekende solisten doen mee, waaronder Pearl Jozefzoon en Dwight Dissels (o.a. bekend van The voice of Holland) en Sharon Kips (winnaar van het RTL 4-programma X Factor).

De solisten worden afgewisseld met de blackgospelkoren G-Roots , 4 Gospel en het Inspirational  Community Gospel Choir. Een ervaren LIVE band zorgt voor een swingende begeleiding.

Kinder gospelkoor Niet alleen volwassenen, ook kinderen maken deel uit van het gevarieerde programma. Speciaal voor dit muzikale familiefeest is een gospelkoor opgericht van kinderen uit de omgeving van Veenendaal. Het koor van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar heeft onder leiding van een professionele gospelzangeres, repertoire voorbereid dat tijdens het gospelfeest te beluisteren is.

Toegang

Het gospelfeest wordt georganiseerd in de foyer en de grote zaal van De Basiliek te Veenendaal. Het feest begint om 14.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn.

Kaarten:  15 euro ex reserv. kosten. kinderen:  7,50  ex resf kosten. 0-4 jaar :  Gratis