Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 01 april
Plaats:
Maarssenbroek

Country Trail Band brengt muziek van hart tot hart

Vorig jaar waren ze voor het eerst in Maarssenbroek. De ervaren Country Trail Band, die al veel jaren onderweg is. . De klik was er onmiddellijk .Publiek en band voelden bij elkaar de liefde voor de gospel country. Daarom dit jaar wegens succes geprolongeerd.

De Country Trail Band is ontstaan in 1986 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende bands op het gebied van Christian country in Europa. De band heeft net een lange tournee achter de rug met de Zuid-Afrikaanse zanger Piet Smit. Speciaal voor die tour maakten ze samen een CD. Ook bracht de Country Trail Band dit jaar een CD uit met instrumentale versies van nummers uit de bundel van Johannes de Heer. Tijdens de concerten zal de band vooral haar countrykant laten horen..

Ook dit jaar is besloten het concert op collectebasis te doen. De organisatie gelooft dat het publiek het concert zo zal weten te waarderen dat alle onkosten uit de collecte betaald kunnen worden. Om praktische redenen is het raadzaam om toch te reserveren bij www.events4christ.nl. De organisatie is in handen van Events4christ en een plaatselijke werkgroep van De Ark.

  • Datum en tijd: zaterdag 1 april - 20.00 uur
  • Plaats: Maarssenbroek - kerkelijk centrum de Ark - Duivenkamp 844