Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 23 september
Plaats:
Krimpen aan de Lek

United4Christ presenteert eerste cd 'Blessings' met gratis toegankelijk optreden

De afgelopen jaren heeft koor & orkest United4Christ al een diepe indruk achtergelaten met een reeks optredens. Op 23 september wordt met een concert in Krimpen aan de Lek een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan dit bijzondere muzikale verhaal. Dan presenteert United4Christ haar eerste album ‘Blessings’. De toegang tot dit optreden is gratis.

United4Christ werd een paar jaar opgericht door dirigent Aad Contze met een duidelijk doel: mensen een unieke muzikale belevenis geven die in het teken staat van ‘samen’: samen zingen rondom een speciaal samengesteld koor en orkest van topniveau. Samen aanbiddingsliederen zingen die op hun geheel eigen manier verbinden en inspireren; met hier en daar southern gospel invloeden die liefhebbers van Gaither muziek in het bijzonder waarderen.

Koren en orkesten hebben ieder voor zich de afgelopen jaren ook een rol gehad in het begeleiden van internationale artiesten als Graham Kendrick, Don Moen en artiesten bekend van de zogeheten Gaither muziek. United4Christ brengt die ervaring echter een stap verder door koor en orkest te combineren en dat te doen met een altijd helder doel. Een muzikale avond met United4Christ betekent genieten van topmusici, maar ook geraakt worden door de boodschap van het Evangelie en het verhaal van Jezus. United4Christ brengt zo altijd meer dan alleen muziek!

Met de 20 zangers en zangeressen, een eigen combo en een blazerssectie heeft United4Christ de afgelopen periode gewerkt aan haar debuut cd ‘Blessings’, die een selectie aanbiddingsliederen bevat met het karakteristieke vleugje southern gospel. Dit album zal een nieuwe groep mensen in aanraking brengen met dat wat United4Christ zo krachtig maakt; indrukwekkende muziek, bevlogen zang en bovenal: muziek uit het hart, tot het hart!

Locatie: Ontmoeginskerk, Hoofdstraat 90, 2913 CL, Krimpen aan de Lek