Evenement 2016-10-26T22:37:27+00:00
Datum:
woensdag 31 mei
Plaats:
Amsterdam

Bethel Music team leidt aanbiddingsavond in Amsterdam

Het Bethel Music collectief, bekend van onder andere het lied ‘No Longer Slaves’, komt weer naar Nederland! Na de overweldigende avond in Veenendaal, begin vorig jaar, heeft het team aanbiddingsleiders er geen gras over laten groeien om er in 2017 een vervolg aan te geven. Dat vervolg zal op 31 mei a.s. plaatsvinden in AFAS Live in Amsterdam; de voormalige Heineken Music Hall.

Wat de Hillsong kerk heeft betekend voor moderne aanbiddingsmuziek in kerken, betekent Bethel Music nu voor een nieuwe generatie. Het team uit de Bethel Church in Redding, Californië heeft dezelfde wortels als het eveneens populaire Jesus Culture. Een groot aantal aanbiddingsleiders maakt deel uit van het collectief, met Brian en Jenn Johnson aan het hoofd en een reeks inmiddels bekende namen als Leeland, Jeremy Riddle, Jonathan David & Melissa Helser (schrijvers van ‘No Longer Slaves’), Amanda Cooke en Steffany Gretzinger.

Voor de zeldzame internationale tours kan Bethel Music dus putten uit een schat aan afwisselend talent. Welke aanbiddingsleiders deel uitmaken van het team dat op 31 mei naar Amsterdam komt, zal gaandeweg vermeld worden op www.events4christ.nl. Naar alle waarschijnlijkheid zullen in ieder geval Jonathan David & Melissa Helser van de partij zijn!

Tijdens de avond zullen natuurlijk bekende Bethel Music songs gezongen worden, waaronder ‘No Longer Slaves’, ‘Forever’ en ‘One Thing Remains’, maar ook recente muziek van het Bethel Music album ‘Have It All’ en de diverse solo albums van de artiesten uit het collectief..

  • Kaarten zaal (staanplaatsen): € 32 + € 2 reserveringskosten
  • Kaarten tribune (zitplaatsen): € 30 + € 2 reserveringskosten
 
  • Bethel Music 31 mei 2017 AFAS LIVE, ArenA Boulevard 590, 1101 DS, Amsterdam Zaal open: 19:00 uur / Aanvang: 20:00 uur
 

Tickets

Bethel Music - 31 mei 2017 - Balkon (Zitplaatsen) 32,00incl. € 2 reserveringskosten
Bethel Music - 31 mei 2017 - Veld (Staanplaatsen) 34,00incl. € 2 reserveringskosten
Niet op voorraad!Bethel Music - 31 mei 2017 - Tribune (Zitplaatsen) 32,00incl. € 2 reserveringskosten
Er zijn nog geen tickets gekozen. Kies eerst tickets om verder te gaan naar de volgende stap.