Evenement 2017-04-09T10:11:38+00:00
Datum:
zaterdag 20 mei
Plaats:
Oud-Beijerland

WAVE AFTER WAVE - ALIVE EVENT

Met enthousiasme presenteren we een nieuw evenement speciaal voor tieners vanaf de brugklas t/m 16 jaar, het ALIVE Event - WAVE AFTER WAVE!

Grote namen zoals Hanne de Vries, Huis van Belle, Karim Landoulsi en Junior Adventure zullen hierbij aanwezig zijn. Speciaal met in het programma een Boys/Girls Only onderdeel, in de pauze genoeg te beleven en als klapper op de vuurpijl samen God groot maken! Het doel van ons event is (christen)jongeren samenbrengen, God leren kennen en verder groeien. Daarom zien we er enorm naar uit om deze dag samen met zoveel mogelijk (on)gelovige jongeren te beleven!

Programma

 • 15:30 u deuren open
 • 16:00 u start interactief voorprogramma
  • Boys / Girls onderdeel met o.a. Huis van Belle en Junior Adventure
 • Pauze
  • mogelijkheid voor ontspanning op het buitenplein en om eten te kopen
 • 19:30 u hoofdprogramma
  • samen God aanbidden met Hanne de Vries en Newborn
  • met woorden van Karim Landoulsi

Artiesten

Hanne de Vries is al jaren een bekende zanger en aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei verschillende plekken muziek te maken. Met zijn jarenlange betrokkenheid bij de EO-Jongerendag, Opwekking en de Betteld is hij inmiddels een bekend gezicht binnen de Nederlandse kerken.
Huis van Belle is een stichting en wil meiden empoweren door hen te vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en hen helpen het beste uit zichzelf te halen. Dit doen zij door middel van een website en een magazine. Daarnaast zijn zij ook actief bij verschillende evenementen zoals o.a. Opwekking, de EO-jongerendag en de CHE.
Junior Adventure is een interkerkelijke stichting die zich actief bezighoudt met de ontwikkeling van tieners en jeugd. Het doel is hen sterk te maken in het geloof in God. Tijdens de zomervakanties organiseert Junior Adventure grensverleggende activiteiten in binnen en buitenland.
Karim Landoulsi heeft een passie voor Jezus en een groot hart voor jongeren. Hij is op dit moment een veelgevraagd spreker op jongerenevents (o.a. Youth Alive Opwekking), daarnaast ook werkzaam in de jeugdzorg.

Nog maar
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec