Event 2017-08-09T09:55:53+00:00
Datum:
Friday 06 October
Plaats:
Brunssum

Leen Koster in concert & live-band.

In het voorprogramma: The Celebration Band (Praise and Worship Songs)

In november 2015 kwam het debuutalbum ‘Diep van binnen’ van Leen Koster uit. Het album kwam op nummer 1 in de Nederlandse Gospel top 10 en stond even later ook op nummer 1 in de pop-download top 10 bij de Nederlandse televisiezenders SBS6 en Veronica. Op 12 maart 2016 gaf Leen in IJsselstein zijn eerste concert, genaamd “Diep van binnen”,  met liveband. Inmiddels zijn er al heel wat concerten geweest en in maart 2017 is ook al zijn tweede cd uitgekomen, genaamd “Dichterbij dan ooit”, welke ook weer weken lang in de Nederlandse Gospel top 10 heeft gestaan.

Men noemt Leen ook wel ‘de christelijke Marco Borsato’. ‘Indrukwekkende muziek van een niveau dat doet denken aan Marco Borsato’, schreef een journalist.

De muziek op zijn cd’s gaan dan ook over de gedachten en emoties die het leven met alle ups en downs bij ons losmaken. Het is muziek die direct ‘binnen’ komt en eerlijk is over het (geloofs)leven. Het is muziek uit het leven gegrepen, over thema’s die lang niet altijd bezongen worden. Het maakt zijn muziek doorleefd, echt en indringend, met prachtige ballades, uptempo songs en zelfs rap.

Op vrijdagavond 6 oktober a.s. zal Leen in gebouw de Brikke Oave in Brunssum, Lindeplein 7-8, (Limburg) een concert geven. Naast de songs van zijn cd’s, zal Leen ook nog andere liedjes ten gehore gaan brengen. Top-muzikanten zullen hem weer gaan begeleiden.

In het voorprogramma zal de bekende “Celebration Band” uit Limburg hun medewerking verlenen, met Praise en Worship songs. Dus dat wordt genieten!

Deze avond mag je niet missen!

  • Het concert begint om 19.30 uur.
  • Zaal open: 18:30 uur.
  • Gratis parkeren.
  • Meer info: www.leenkoster.nl